News RSS

Gibsons -

Gibsons pakuotės gaminamos iš perdirbtų medžiagų, todėl iškart gauna pliusą. Jos gan kompaktiškos, taupo vietą ir visiems palengvina gyvenimą. Įpakavimas taip pat džiugina širdį, nes nėra celofaninio aplanko, tačiau vietos tobulėjimui dar yra - viduje detalės poilsiauja vienkartiniame celofaniniame maišelyje. Gibsons  dėžutė neatrodo itin tvirta, bet tai nėra minusas, jei neplanuojate ant jos sėstis. 

Skaityti daugiau

Grafika -

Dėlionės įpakavimas standartinis - dėžutė celofane. Pati dėžutė tvirta, toks jausmas, jog išgyventų net jei kas ją prisėstų. Spalvos ryškios, sakyčiau atitinka ir dėlionės spalvas. Viduje slepiasi maišelis detalių, su minimaliu kiekiu dulkių. Daugiau ten jokių siurprizų nerasite, nebent pirksite naudotą ir pardavėjas jums ten kažką įdės. Beje, mano nuomone, kaip tokio dydžio dėlionei, dėžutė galėtų būti ir mažesnė. 

Skaityti daugiau

Ravensburger -

Norėdami nustebinti Star Wars gerbėjus puzlininkus, Ravensburger, sukūrė ir dvi netradicinės formos dėliones paremtas Star Wars:The Mandalorian serialu. Jas bus galima sudėlioti rėmeliuose, kuriuos užpildžius atsiskleis naujas, didesnis paveikslėlis. 

Skaityti daugiau

Trefl -

Kokybė buvo gera, todėl spėju, kad ji buvo pagaminta dar prieš pasauliui atsitraukiant į namus pailsėti. Jokių dulkių ir visos dalys buvo tinkamai atskirtos. Manau, kad visumoje sugebėjau ją sudėlioti per tris dienas ir man labai patiko.

Skaityti daugiau

Apžvalga, Educa -

Educa dėlionės kilusios iš Ispanijos ir didžioji jų dalis gimsta Barcelonoje. Šios dėlionės / puzzle žinomos dėl savo vienodos detalių formos, tačiau pasitaiko ir skirtingų formų (apie tai vėliau). Jei dėliojant Educa dėliones pritrūko detalių, galite su jais susisiekti ir jie pasiūlys pagalbą atsiųsdami arba naują dėlionę arba trūkstamas detales. 

Skaityti daugiau